2016-11-12

Morgonstund har guld i mun - eller....

Idag när jag vaknade sken solen in genom fönstret, solen riktigt glittrade i den lilla snö som ligger kvar och det syntes hur underbart skönt det måste vara ute. Synd då att jag sovit lite för länge eftersom jag 1. låg uppe för länge och läste 2. var vaken en vända i natt på grund av j*vla nästäppa.

Jag kanske inte ska gnälla så mycket på det här med att jag låg och läste för länge. Två böcker fick jag faktiskt utlästa så helgplaneringen borde jag kanske uppdatera lite. Men så skönt det vara att bara i tysthet sitta och läsa och läsa och läsa. Maken jobbade nämligen så katten och jag hade huset för oss själva.

Idag kommer mamma hit. Hon och jag ska försöka få upp lite tapeter på väggarna i barnrummet. Nu är nog förmodligen allting färdigmålat och det är så skönt, för det har jag inte riktigt kunnat hjälpa till med tanke på att takhöjden har varit en meter och att ligga och krypa på golvet inte riktigt varit min starka sida den senaste veckan.

Nu ska jag försöka komma igång med dagen. Om så inte annat än att sätta igång och skriva lite inlägg. För jag har en känsla av att det snart kan vara bra och ha några på lut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar