2016-11-14

Tematrio - titelkänslor

Det har blivit dags att svara på veckans tematrio med Lyran och denna vecka känns lite lättare än vad det varit tidigare veckor. Men jag ska inte ropa hej förrän jag ä i mål för det kanske bara låter lättare än vad det är.
Berätta om tre romaner som har ett känsloord med i titeln!

1. En orolig grav av Elly Griffiths. En bok om Ruth Galloway och helt ärligt kan jag inte riktigt komma ihåg vad just den här handlar om men jag vet att jag gillade den, mest för att jag gillar dem alla. Har några kvar att läsa i serien.

2. Längtan bor i mina steg av Klara Zimmergren. Har ännu inte läst denna men vill väldigt gärna komma till den. För jag har en känsla av att det är en bok som på många sätt kan stämma in i vad jag har känt.

3. Saknar dig av Harlan Coben. Detta är en bra deckare av en bra författare. Den tar upp ensamhet och nätdejting och kan varmt rekommendera den.

12 kommentarer:

 1. Oro, längtan och saknad - det var väl en bra trio!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, om än ganska så dyster. Det var ju inte direkt några sprudlande känslor jag fick tag på.

   Radera
 2. Jag har läst något av Harlan Coben men det är ett tag sedan nu. Har för mig att han skriver spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker mycket om hans sätt att skriva och jag har läst massor av böcker av honom. Verkligen en författare jag håller ögonen på.

   Radera
 3. Har inte läst någon i din trio. Men har i alla fall läst en bok av Harlan Coben och har några till som väntar i bokhyllan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju lite att välja av när det kommer till Coben. Han är en riktigt bra författare enligt min mening.

   Radera
 4. Jag har läst både En orolig grav och Saknar dig. Riktigt bra båda två har jag för mig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tyckte jag också. Men jag känner igen det där har jag för mig. De var bra, men uppenbarligen inte så bra så man kommer ihåg dem jättetydligt. Eller är det bara jag....?

   Radera