2015-03-04

Just nu läser jag

Rick Riordan Den röda pyramiden

Eller jag påbörjade den i alla fall i går kväll och hoppas att jag hinner läsa något ur den idag. Några sidor ska väl i alla fall hinnas med.

4 kommentarer:

 1. Jag ska också börja på med den snart, men först måste jag avsluta min andra tegelsten som jag påbörjade för över en månad sedan och knappt kommit någonvart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag. Detta var verkligen också en tegelsten vilket jag inte riktigt hade räknat med. Men jag tror att den går ganska så fort att läsa. Stor, luftig text uppblandad med lite bilder. Ska nog gå fort.

   Radera
 2. Hej Anna ! :)

  jag har ett segment under planering på min blogg som heter Mer kärlek åt bokbloggarna. Det går ut på att 2 bokbloggare/månad får chansen att presentera sig själv och sin blogg, lite som gästbloggare. Inlägget skulle baseras på 20 frågor som jag har fixat ihop som alla är frågor om bloggandet, böcker eller dig själv. Frågor som känns för personliga får man självklart lämna bort. Du får själv välja hur frågorna besvaras (videoinlägg, bilder, i punktform, text, rim etc.).

  Skulle vara väldigt roligt att ha dig som en av bloggarna. du skulle alltså ha minst 2 veckor på dig att besvara frågorna (dagen för ditt inlägg kan vi planera efter ditt tidsschema). du har egentligen helt fria händer (frågorna funkar som guidelines) och chansen att göra detta så roligt du själv vill.

  Ser fram emot att höra av dig ifall du är intresserad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, detta låter ju jätteroligt och jag är gärna med på detta. Bara hör du av dig med lite frågor så ska jag knåpa ihop ett inlägg. Jag kan väl delta egentligen när som helst.

   Radera