2015-03-29

Några tankar en söndag: v 13


Good Reads: Lauren Conrad's Spring Reading List
 • Läsförmågan verkar ha flugit sin väg nu. Eller i alla fall det läsflyt som i övrigt har genomsyrat mars månad. I fredags hann jag helt enkelt inte läsa ett endaste ord, i går blev det några snuttar här och där och idag har jag hittills bara öppnat en bok och det var för att skriva en smakbit. Men kanske hittar jag ro ikväll och får lite läst. Ska bara bestämma vad.
 • Jag har i helgen tittat igenom Svensk bokhandels sommarkatalog och jag kan väl konstatera att där finns definitivt böcker jag är sugen på att läsa. Ingenting egentligen som är wow - måste läsa men mycket som jag är nyfiken på. Förresten jag ångrade mig; två nya delar i serien PAX av Åsa Larsson & Ingela Korsell släpps nu i april och de måste jag faktiskt läsa. Älskar den serien. Jag kan för övrigt lova er att det kommer komma inlägg över de böcker jag är intresserade av.
 • I vanliga fall så brukar jag få lugn och ro i huset var tredje kväll, för min make jobbar var tredje dag enbart. Det brukar vara ett sätt för mig att gå ner lite i varv och bara kunna göra vad jag vill (vanligtvis läsa). Denna veckan har jag inte haft de där kvällarna för mig själv och nu längtar jag nästan efter lite lugn och ro. Så blir det när man kräver sin ensamhet. Jag trivs med ensamhet i lagom doser.
 • I går kväll fick jag äntligen för mig att titta på ett avsnitt av Sherlock igen. Det går på tok för lång tid mellan gångerna. Avsnittet igår kväll var i alla fall Baskervills hund och jag blev lite lagom skrämd. Jag tycker inte om att bli skrämd men ändå är det så bra.
 • På tal om serier så köpte jag Orange is the new Black igår billigt på Hemmakväll. Nu är bara frågan när jag ska hitta tid att se den.
 • I fredags hade vi spelkväll. Gud vad roligt det är att spela sällskapsspel. Jag skrattade så jag hade ont i magen. Måste göras om snart känner jag.
Tack för den här veckan, syns en annan dag....

2 kommentarer:

 1. Jag kikade på första avsnittet av Orange is the new Black för ganska länge sedan, sen blev det inte mer. Serien är säkert bra, har hört många som gillar den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört väldigt många som gillar den så det blir säkert bra när det väl blir dags.

   Radera