2012-12-17

Det var en gång...

... i en svensk stad som var lite så där lagom stor ett trevligt litet bibliotek. Dit skulle en dag en flicka gå för att lämna tillbaka några böcker som hon hade hemma. Hon skulle absolut inte låna några böcker eftersom hon köpt sju nya böcker förra veckan och dessutom hade ett helt berg med böcker som behövde läsas. Men tänkte flickan; nu när jag äntligen är här för första gången på två månader så kan det ju inte skada att titta lite snabbt. Hela den lustfyllda titten gick förvisso ganska så snabb men på vägen hem värkte axlarna under den tunga bördan. Inte mindre än 8 böcker fick följa med flickan hem och nu sitter hon framför sin dator och undrar när hon ska hinna läsa alla dessa fantastiska böckerna - för läsa dem vill hon verkligen. Allihopa. Kanske! Flicka funderar också på om hon nu inte behöver uppsöka läkare för att bli sjukförklarad - kanske till och med inlagd för sitt beroende. I alla fall borde hon sjukskriva sig ett par månader så hon hinner läsa i kapp.

Dessa böcker fick följa med flickan hem:
  • Delirium av Lauren Oliver. Oj vad denna måste läsas snart.
  • Resten får du ta reda på själv av Laruen Oliver. Precis som ovan. Vill läsas nu!
  • The woman in black av Susan Hill. Här kan man sätta ett litet frågetecken eftersom flickan aldrig läser skräck. Men hon har läst så mycket positivt om boken så hon vill verkligen ge den en chans.
  • Marked av P.C and Kristin Cast. Behöver lite vampyrer nu i mörkret.
  • Syskonmakaren av Lisa Jewell. Älskar författaren och har i många år gått och väntat på något av henne. Äntligen!
  • Blue Moon av Alyson Noël. Tyckte mycket om första boken så nu var det andra bokens tur att följa med hem.
  • Udda verklighet och Särskild av Nene Ormes. Verkar vara mycket trevlig läsning. Dessutom älskar jag formatet på böckerna.
DeliriumResten får du ta reda på självWoman in Black
MarkedSyskonmakarenBlue Moon
Udda verklighetSärskild
 
Jaha. Var ska jag börja?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar