2018-07-30

Kan mina läsande dagar vara över?

Hej alla. Det var verkligen längesedan det var någon aktivitet inne på den här bloggen och man skulle väl kunna säga att det är en mängd olika faktorer som bidragit till det. Men egentligen är det nog bara livet som kom emellan.

För det första så har min läslust helt försvunnit. Inte ens ljudböcker fungerar speciellt bra för tillfället och jag vet helt ärligt inte när jag läste ut en fysisk bok senast. I april förmodligen... Att blogga om böcker när det inte finns några böcker att blogga om är helt enkelt ganska så svårt även om skrivlusten har funnits där till och från.

Att läslusten sen har försvunnit har faktiskt en ganska så enkelt förklaring och den har faktiskt att göra med det faktum att mina läsande dagar kanske faktiskt är över - i alla fall för de närmsta åren. Det är nämligen så att Elin ska bli storasyster. Och när vi ändå håller på så slår vi på stort och blir fem i familjen. Det är alltså tvillingar som den senaste tiden har sugit all energi ur kroppen på mig (de båda plus värmen vill säga). Och jag inser att det förmodligen kommer fortsätta att vara så de närmsta åren.

Nu är det så att jag för allt i världen inte vill släppa bloggen och jag hoppas och tror att någon bok då och då i alla fall kan få bli läst - åtminstone fram till januari. Hur mycket aktivitet här kommer vara är osäkert, men jag ska försöka att inte försvinna helt i all fall. Om inte annat så kanske jag kan blogga om en barnbok eller två.

Så nu vet ni i all fall anledningen till att det har blivit lite tyst och kommer att fortsätta vara det lite till och från.

Ha det bäst...