2014-08-03

Dag 23

En bok du hade velat läsa en längre tid

Ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt hur jag ska tolka den här frågan. 1.)Är det en bok jag har läst för snabbt helt enkelt som jag kanske skulle njutit av lite längre stund, eller 2.) är den en bok jag länge velat läsa men ännu inte tagit mig för. Jag tolkar det helt enkelt på båda sätten och ger er två svar.

1. Det här är inget jag vanligtvis tänker på utan jag brukar vilja läsa ut mina böcker så fort som möjligt för att hinna upptäcka så många godbitar som möjligt. Däremot kände jag att jag ville dra ut på läsningen lite när jag läste Barfotadrottningen vilket jag faktiskt också gjorde. Jag kan också känna att Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe kunde fått ta lite längre tid för att riktigt hinna smälta dess underbarhet. Jag läste ut den på en kväll nämligen.

2. Här finns det hur många som helst som skulle kunna nämnas men jag tror faktiskt att jag nämner A Song of Ice and Fire av George R.R Martin. Jag känner att ja helt enkelt måste ta tag i och läsa dessa böcker snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar