2015-01-20

Jag ser det snöar

Random cuteness in the snow [ I Love Winter ]  Cinda Justice via Sabine Eckhardt onto PHOTOGRAPHY (NO NUDITY)This is a group board.


Och så kom snön till sydöstra Sverige också. Jag kan villigt erkänna att jag har längtat efter den men så kanske inte den där inte så trevliga extremt blöta varianten. Så resultatet blev ett par dyngsura skor (givetvis gympadojor så praktisk som jag är) och en allmänt tjurig Anna när hon väl kom hem från jobbet. Nu är jag i alla fall på bättre humör och bättre lär det nog strax bli eftersom jag nu ska sätta mig och läsa om Cormoran Strike i Silkesmasken. 100 sidor in så gillar jag mycket och hoppas på att hinna med en sådär 100 sidor ikväll också. Hade varit trevligt.

6 kommentarer:

 1. Är avundsjuk - jag som ännu inte ens hunnit börja på Gökens rop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade Gökens rop väldigt mycket, trots en viss oro innan jag blev färdig till att läsa den. Men denna är också väldigt bra så här långt.

   Radera
 2. Kommer nog läsa Silkesmasken eftersom jag gillade Cormoran Strike.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var positivt överraskad till första boken så jag blev väldigt glad när jag fick denna som rec ex.

   Radera
 3. Här uppe i Dalarna är det den andra varianten snö. Det snöar också just nu när jag skriver detta. Det ser ut att blåsa också :( Lite barmark skulle vara skönt. Enda gångerna det har varit i närheten av det är när isen har kommit fram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade bytt varje dag i veckan. Som sagt, jag kan gilla snö och tycker till och med att det är okej att skotta den, men blasket kan jag vara utan.

   Radera