2011-12-14

Underbara bibliotek

Jag älskar bibliotek. Det sitter i väggarna, dofterna och tänk att bara få gå och plocka bland böcker och välja vad man vill läsa i lite lugn och ro. Och det bästa av allt. Det är gratis ( i alla fall så länge man inte glömmer bort att lämna tillbaka böckerna).

Idag var jag inne på biblioteket i staden. Nu när man inte är där lika ofta blir det lite extra mysigt. Hem kom jag med fem böcker som jag genast vill börja läsa. Måste bara läsa ut Rivalen av Harlan Coben först.


Agnes Cecilia - en sällsam historia av Maria Gripe - När jag gick i skolan (tror det var i 3:an) så läste vår fröken den för oss och jag älskade den. I går fick jag ett stort behov av att läsa den för att se om den var lika bra som jag kommer ihåg.
Svartvintern av Marianne Cedervall - Aldrig läst något av henne innan och är lite smått nyfiken. Vet att det inte är första boken, men snubblade över den på biblan.
P.S: Jag älskar dig av Cecelia Ahern - Älskar filmen så nu måste boken läsas. Misstänker att jag lär gråta en del.
Mordet i Eiffeltornet och Mysteriet på Pére-Lachaise av Claude Izner - Här var det omslaget som styrde. Lite baksidetexten oxå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar