2015-02-20

Nu ska jag ta helg

.

Visst låter det skönt och det är det också. Denna helgen måste jag verkligen försöka bli färdig till att städa och tvätta lite här hemma. Ingenting jag ser fram emot men ett nödvändigt ont. Sen är planerna också att jag givetvis ska läsa en hel del. Tänkte mig att jag skulle läsa klart Den lyckligaste dagen av Nora Roberts i kväll för att sen kunna börja på nästa hyllvärmare. Men allra först ska jag faktiskt ta och titta på Antikrundan. Det hann jag aldrig med igår eftersom jag var tvungen att avsluta boken om Miriam.

I helgen borde jag också ta tag i och försöka skriva ikapp lite recensioner. Det är inte klokt vad snabbt de hamnar på hög här bredvid datorn. Där ligger för närvarande fem böcker som det behöver skrivas ett par ord om plus att jag har någon ljudbok och någon e-bok att skriva om dessutom. När ska jag lära mig att recensera böckerna med en gång.


2 kommentarer:

  1. Antikrundan är ingen dum idé, det var länge sen. Har bara tittat på engelska antikprogram den senaste tiden. Hoppas du får en bra helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antikrundan i torsdag visades hemma från Karlskrona och då måste man ju bara titta. Men det är faktiskt ett av de få tv-program jag följer.

      Radera