2015-07-13

#novell + klapp på axeln

Alltså innan jag kommer till ämnet måste jag bara ge mig själv en liten klapp på axeln. Idag på förmiddagen tog jag verkligen tag i mig själv och skrev hela 8 recensioner. Så nu får ni snart lite att läsa om.

Men tillbaka till ämnet. Idag är det ju noveller sm står på schemat och ska jag vara riktigt ärlig så är det inte riktigt någonting för mig. Jag kan väl inte påstå att jag har läst massor, men ingen av dem jag har läst har tilltalat mig så där värst mycket. Men skam den som ge sig. I september kommer novellix ut med fyra noveller jag absolut vill läsa. Kanske kan de omvända mig. Novellerna jag pratar om är fyra noveller av Agatha Christie som har en lika snygg design som böckerna som Bookmark ger ut.

Sen är jag också sugen på de noveller samma förlag har gett ut av Astrid Lindgren. Kan inte dessa två giganter till författare övertala mig så vet jag inte vad.

2 kommentarer:

  1. Agatha Christie novellerna är jag nyfiken på! Gillar ju hennes böcker :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör ju jag också så jag tänkte passa på att önska mig dem i födelsedagspresent. Antingen från mig själv eller från någon annan.

      Radera