2015-07-13

Sammanfattning av #läsalotsommar2015

Så då var den här sommarens läs-a-lot slut. Det är alltid lika roligt, men jag blir alltid lika knäpp på mig själv. Det är så fantastiskt kul att ha en "anledning" till att läsa (som om man behövde någon) men samtidigt får jag lite känslan av att jag blir totalt förslappad och lat för det blir ärligt talat inte så mycket annat gjort. I alla fall inte när man är hemma helt själv medans det pågår. Men, men - nöjd är jag ändå.

Som vanligt gjorde jag ju en liten TBR innan läs-a-loten drog igång. Och jag har absolut hållit mig till den högen och fått lägga till några böcker. Och vilka fantastiskt bra böcker jag har läst. Helt makalöst vilken fullpott det blev på det sättet. Tyvärr har det väl med handen på hjärtat dock inte varit några extremt bra snabbläsarböcker. Alla böckerna (med undantag av Mysteriet på blå tåget och Amulett) har varit böcker som i alla fall jag egentligen borde stannat upp lite i läsningen för att få känna efter. För de har absolut alla berört mig. Framför allt så är det inte rekommenderat att plocka på sig en riktig tegelsten under en läs-a-lot. Man blir ju liksom aldrig färdig.

Nåja - jag är som sagt i alla fall nöjd. Jag har fått böcker lästa som länge har väntat på att läsas och lite hyllvärmare var de ju också det var ju ett extra plus i kanten. Nu avslutar jag i alla fall allt detta textmalande med lite siffror och bilder och tackar Nelly och Elin för att ni arrangerade detta event.

Dag 1: 418 sidor
Dag 2: 464 sidor
Dag 3: 280 sidor
Dag 4: 373 sidor
Dag 5: 341 sidor
Dag 6: 180 sidor
Dag 7: 375 sidor

Sammanlagt 2431 sidor (vilket ger ett snitt på 347 sidor/dag)
Antal böcker utlästa: 6
Jag har också lyssnat ca 170 sidor av boken Wars of the Roses: Stormbird

Bilder från veckan (tagna från mitt instagramkonto):

 

2 kommentarer:

  1. Roligt att du var med! Och du har verkligen hunnit med så mycket att läsa, riktigt imponerad av dina sidantal varje dag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Det var jätteroligt att vara med.

      Radera