2016-03-15

Hemma, var ligger det någon stans?

books in a book:

Just nu känner jag mig som Kristina i Kristina från Duvemåla, precis som titlen på inlägget antyder. Har nämligen inte varit hemma många timmar denna veckan.
Jag vet att det inte dök upp något inlägg här på bloggen igår och det känns väldigt konstigt för mig eftersom jag brukar försöka lägga upp minst ett inlägg om dagen. Men igår hann jag helt enkelt inte med det. Det var årsmöte med lärarförbundet och jag kan väl ärligt erkänna att det inte var de mest fantastiska tre timmar jag spenderat i mitt liv.
Inte heller idag kommer det bli sådär värst djupt här på bloggen. Det är helt enkelt ytterligare en sådan där mastodontdag som gör att jag inte orkar göra någonting nu på kvällen. Inte ens läsa kan jag erkänna. Istället kommer jag förmodligen lägga mig i sängen alldeles strax och kolla på Harry Potter and the Prisoner from Azkaban. Jag har av någon anledning bestämt mig för att titta om på filmerna.  Det är en förlängning av att jag helt enkelt inte känner för att läsa. Har ni hört vilken hemsk tanke, men i morgon kommer förmodligen lusten tillbaka då jag har några fler timmar till mitt förfogande.

2 kommentarer:

  1. Jag orkar inte heller läsa ibland utan hamnar framför något lättsmält på Netflix istället. Läslusten kommer alltid tillbaka - tack och lov! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är skönt att den gör det och min verkar redan vara tillbaka.

      Radera