2013-10-05

Min nya kompis och jag

För inte så där väldans länge sedan (två veckor) så fyllde jag 29 år. Det var ju inte direkt något jag firande, trots att jag egentligen älskar att fira. Ett år kvar till 30 känns inte så jublande kul.
Men mamma och pappa firade mig givet vis ändå (nåja sambon och syrran och farmor också). En riktigt fin present fick jag av dem. En letto. Så nu är jag e-boks läsare jag också.

Och givetvis har jag hunnit med att läsa lite böcker på den. Vad tycker jag då? Jag är faktiskt riktigt nöjd och tycker det fungerar hur bra som helst att läsa på den. Den är lätt att förstå och att använda, det är bra storlek på texten och den är otroligt lätt och smidig att hålla i. Extra bra när man ska läsa i sängen. Den har ingen inbygg lampa i sig och det är lite synd (även om det förmodligen är otroligt mycket bättre för mina ögon) för jag kan ju inte sitta tillsammans med sambon i soffan och läsa då utan är otroligt ljusberoende.
Jag har förmodligen inte hunnit lära mig alla funktioner med den utan det får bli ett framtida nöje. Men som sagt. Riktigt nöjd hittills.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar