2014-04-13

Läs-a-lot påsken


Nästa vecka har jag tänkt att delta i den läs-a-lot som Bookshelf och Bokzoem anordnar över påsken (nästa vecka). Chansen finns ju att vinna en bok, men framför allt är det gemenskapen i att delta som lockar att delta. Det är första gången jag är med på en läs-a-lot men suget har funnits där tidigare.
Jag tänker inte direkt sätta upp några mål för min läsning eftersom det fortfarande är väldigt mycket på jobbet i veckan och jag vet helt enkelt inte hur mycket tid jag kommer ha. Men 50 sidor per dag låter i alla fall som lite realistiskt och uppnårbart. Vilka böcker jag kommer läsa tänker jag inte heller ge min in på och skriva i sten men förmodligen kommer jag i alla fall att läsa Beautiful Creatures bok 3 som jag måste ta tag i nu.

Regler för läs-a-loten är följande (om man vill ha chansen att vinna en bok):

 • Kommentera att man är med i läs-a-loten hos Bookshelf eller Bokzoem.
 • Måste kommentera minst en gång på blogg, twitter eller instamgram hur det går med läsningen. Hashtagen är #läsalotpåsk
 • Läs-a-loten pågår från 14/4 00:00 till 19/4 23:59.
Själv ska jag försöka uppdatera lite varje dag, men ska väl inte lova för mycket.

4 kommentarer:

 1. Den ska jag också vara med på:). Ska bli kul att se hur mycket jag läser på en vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja även om jag misstänker att jag kanske inte kommer läsa så värst mycket mer än vad jag gör en vanlig vecka. Men jag kanske kan slita mig från datorn lite mer.

   Radera
 2. Mitt mål för veckan är att försöka läsa ut två böcker. Får se hur det går!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte satt antal böcker jag vill läsa ut för jag har verkligen inte en aning om hur mycket lästid jag kan få till. Men minst en borde gå i alla fall.

   Radera