2014-04-22

Överfull brevlåda

Jag älskar dagar när man kommer hem från jobbet och brevbäraren har fått anstränga sig för att trycka ner en massa recensionsexemplar i brevlådan. Sammanlagt tre paket. Innehållet var också mycket spännande och nu har jag massor av böcker att läsa den närmsta månaden eller två. Fick också två recensionsexemplar i slutet av förra veckan som jag glömt visa upp som kommer här.

  
 


8 kommentarer:

 1. Bästa sortens post! =) ÅÅ barfotadrottningen är jag jättesugen på att läsa. Jag har beställt den som recex så jag hoppas den dyker upp här också. =) Läste Katedralen vid havet av samma författare för ett par år sedan och tyckte att den var riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser också mycket fram emot att läsa Barfotadrottningen. Har Katedralen stående hemma i hyllan men inte läst den än.

   Radera
 2. Jag förstår att du blev lycklig över din post! Skymningens barfotabarn och Gökens rop har jag köpt genom bokklubb, Ildefonso Falcones blir jag riktigt avundsjuk på att du har! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu skulle jag bara vilja gräva ner mig och läsa, läsa och läsa. Tyvärr hinner jag inte det eftersom jag ska hålla bröllop om en månad. Men jag ska nog hinna med dem alla vad det lider.

   Radera
 3. Svar
  1. En tisdag som blev väldigt mycket bättre med en gång. Nu ska jag bara välja vilken jag ska ta efter/parallellt med Wolf Hall.

   Radera
 4. Men oj! Vilken fantastisk hög med paket det måste ha varit att komma hem till! Janssons bok är jag nyfiken på och Gökens rop hade gärna fått hamna i min brevlåda också :P Hoppas du kommer tycka om dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer jag säkert. Ser i alla fall väldigt mycket fram emot att läsa dem allihopa. Det är liksom svårt att välja i vilken ände man ska börja.

   Radera