2014-06-30

Läst i juni

Elsa Beskow Illustration- "Fairy of Midsummer" from 'The Flower's Festival' (Swedish author & illustrator ca. 1874-1953)

Juni månad har, om ni ursäktar uttrycket, gått så j*vla fort så jag vet inte vad. Det känns som igår som månaden började med vackert väder och badmöjligheter. Detta har i och för sig hunnit ändras allt eftersom månaden har gott och den typiskt svenska sommaren har tagit över.
Läsmässigt har det varit en helt okej månad tillslut där jag kanske inte hunnit med de 10 böcker som jag hade som mål, men likväl läst 10 titlar (novell och sagosamling inräknade). Klassen på litteraturen har också varit väldigt bra.

Dessa böcker har jag läst:

Många riktigt bra men månadens bästa måste vara Nordiska väsen och Barfotadrottningen som båda var fantastiska på sitt sätt. Ett plus i kanten till mig själv denna månaden som faktiskt har viddat min läsning geografiskt något med både en spansk och en fransk författare. Klapp på axeln!

6 kommentarer:

 1. 0 böcker....inte illa!! Wolf hall och Nordiska väsen finns på min önskelista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag rekommenderar dem båda två. Nordiska väsen är bland det finaste jag sett i bokväg medans Wolf Hall är mycket intressant läsning, om än lite svår att komma in i.

   Radera
 2. Nordiska väsen är sååå funderbar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är den. En bok jag definitivt kommer läsa många gånger.

   Radera
 3. Jag tror att jag beställde Nordiska väsen nu i helgen... kommer inte ihåg riktigt, men jag skyller på min förkylning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får vi hoppas att du gjorde det för den är värld varenda krona den kostar. Dessutom tror jag inte risken är så överhängande att den blir stående i någon hylla oläst.

   Radera