2014-12-29

Mina mål och utmaningar för 2014

Hur gick nu mina mål för 2014? Jag hade inte satt upp några jättemål för jag tänkte att jag inte ville ha en massa måsten över mig. Skrev enbart upp 3 små punkter som jag tyckte var relevanta för mitt läsande. På ren svenska kan vi säga att det sket sig totalt med alla punkterna.

1. Jag skulle försöka läsa ikapp de Jane Austen-böcker jag ännu inte läst. Inte en enda Jane Austen bok blev läst så FAILURE!!!

2. Jag skulle försöka vidga min läsning något och läsa från lite fler världsdelar och länder. NIX inte heller detta har jag gjort. Har läst en spansk bok och det är väl istort sätt det hela. Sen har jag hållt mig inom min trygghetszon.

3. Jag skulle försöka minska på antal olästa böcker i bokhyllan, detta genom att belöna mig själv lite då och då. TILLÅT MIG SKRATTA! Är det på riktigt någon som trodde att jag skulle lyckas med detta förrutom jag själv då. Jag tror snarare att antalet olästa böcker har ökat. När man köper närmare 50 böcker på bokmässan så blir det lätt så.

Så det där med mål fungerar uppenbarligen inte så bra för mig. Men jag ska i alla fall försöka komma på några roliga för 2015 för de är i alla fall roliga att skriva.

Sen var det de där utmaningarna. De har defintivt gått bättre. Tror bara att jag har deltagit i två stycken, Kaosutmaningen som jag klarade med 26 av 40 punkter. Hade kanske kunnat få in någon titel till men orka inte gå igenom det nu så där i efterhand.

Sen var det Pocketlovers 3-på-3 som jag också gick in i med liv och lust och faktiskt klarade av i år. 3x Melina Marchettas fantasyserie blev lästa och det var ju tur det för jag älskade dem.

Det var en liten sumering av årets mål och utmaningar. Stay tuned för det kommer mer sammanfattningar av 2014 - och som sagt, lite nya mål för 2015.

4 kommentarer:

 1. Haha, det där med målen känner jag så igen mig i! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt och roligt att skriva mål, men oj så svårt att leva upp till dem.

   Radera
 2. Mina mål och mina utmaningar 2014 gick ganska hyfsat. Det var så klart några som misslyckades bl.a. hyllvärmare. Men är ganska nöjd ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyllvärmare är verkligen något jag måste jobba med. Snart har väl mina bokhyllor växt ur huset och vad gör jag då..???

   Radera