2015-04-26

Några tankar en söndag  • Som ni kanske har fattat så går det vansinnigt trögt för mig med läsandet just nu. Jag är för rastlös och har för mycket energi i kroppen, samtidigt som jag inte orkar ta mig för någonting. Det är en lustig känsla. Men jag får väl helt enkelt ta och koppla bort pressen att jag måste läsa och enbart läsa för att jag vill. Konstig logik, jag vet men så är det just nu.
  • Ni vet han med pistolen och två nollor som brukar synas på tv ibland iform av actionfilmer, nu senast med Daniel Craig men bäst med Sean Connery. Just han finns ju på bok också. Det är var som finns i mina hörlurar för tillfället. Men tycker man han är en mansgris i filmer så är det ingenting mot vad han är i böckerna. Riktigt avskyvärd faktiskt. Jag ska lyssna klart på Casino Royal men sen tänker jag nog inte bry mig mer om böckerna av Flemming.
  • Äntligen är värmen här - jag måste bara säga det sen ska jag sluta prata om vädret. Men det är till och med så att det har kommit lite färg på kinderna och jag har haft premiär för utomhusläsning. Yeah!!!
  • Det finns för mycket böcker jag vill ha. Har suttit och börjat arbeta med ett inlägg över vad det kommer för böcker i maj och jag kan konstatera att det är några godbitar!
  • Jag saknar maken och tycker att han kan komma hem nu! Nej istället drar han till Cypern och blir säkert solbränd på kuppen.
Over and out! Se you all next week.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar