2017-03-08

Dags för nästa mastodontIgår kväll började jag mitt lyssnande på Kråkornas fest av George R.R Martin. De två tidigare tegelstenarna på någonstan mellan 600-700 sidor kan slänga sig i väggen. Nu pratar vi 1000 sidor.
Det kommer dock inte vara något problem med sidantalet. Problemet är att jag inte vet var någonstans i handlingen jag egentligen befinner mig. Väldigt lätt att blanda ihop bokserien med tv-serien. Men det löser sig väl det med vad det lider.

För den observanta så ser man att boken på bilden är på engelska, men jag väljer faktiskt att lyssna på den på svenska via Storytel. Det känns lite behändigare...


4 kommentarer:

 1. Jag har ännu bara lyckats läsa första delen. Men fick en fundering när du skev om TV-serien, jag har ännu inte börjat titta men har tänkt, följer säsongerna bok för bok, alltså att säsong 1 är första boken osv???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har jättesvårt att svar på den frågan. Jag har för mig att just första boken och första säsongen följer ganska så bra, sen börjar det spreta lite mer. Man följer väldigt många olika karaktärer och det är därför lite svårt att säga det. För en gångs skull skulle jag nog också vilja påstå att tv-serien är bättre än böckerna. Det har nog att göra med alla karaktärerna.

   Radera
 2. Jag har bara läst första delen, men just nu är jag jättesugen på att fortsätta serien.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker serien är väldigt bra så jag tycker absolut att du ska fortsätta.

   Radera