2018-01-21

Kommentarer

Måste fråga er andra där ute som har blogger, hur fungerar det för er att svara på kommentarer. Här hemma hos mig tar det en hel evighet att svara på för jag kan tycka och trycka på både kommentera knappen och publicera knappen utan att det händer någonting. Det är så tråkigt för jag vill verkligen svara på alla era kommentarer men samtidigt hamnar mitt tålamod på bristningsgränsen av sådant här och jag blir lätt gråhårig i förtid. Det är ju inget annat som tar sådan tid.

På grund av detta är jag lite sämre på att svara på era kommentarer för tillfället. Jag läser dem och är så tacksam över dem, men det tar för mycket negativ energi att svara på dem för tillfället.

7 kommentarer:

 1. Har samma problem, det tar jättelång tid innan kommentaren publiceras.

  SvaraRadera
 2. Det är samma för mig nu, tar mycket längre tid än vad det brukar göra.

  SvaraRadera
 3. Samma här, har varit trögt några dagar nu..

  SvaraRadera
 4. Ja samma här när det gäller att kommentera på blogspot, tar väldigt låååång tid, får trycka många ggr innan kommentarer förhoppningsvis publiceras.

  SvaraRadera
 5. Samma problem här, hoppas det kommer att rätta till sig snart.

  SvaraRadera
 6. Jag har samma problem och vi är många som har det. Kollade runt på supportforumet i veckan och tyvärr så verkar de inte bry sig om det utan säger att det är fel på nätet. Nu har jag inte kollat där på ett tag så jag vet inte om de har ändrat sig :)

  SvaraRadera
 7. Samma problem här, brukar trycka på publicera och sedan göra något på en annan flik medan jag väntar. Till slut kommer det igång! Men det är irriterande...

  SvaraRadera