2016-12-11

Några tankar en söndag


❤ Reading!:
 • Veckans bästa ska visst utses och eftersom jag inte utsett något på några veckor så tar jag chansen att utse dottern till veckans bästa. Förmodligen skulle jag kunna ha henne som veckans bästa nu och för alltid men jag ska försöka att vara lite nyanserad i fortsättningen. Men idag får hon titeln veckans bästa...
 • Det ska visst bli jul snart har jag hört. För första gången i världshistorien har jag noll julfeeling av väldigt uppenbara anledningar - se punkt ett. Det är till och med så illa att jag inte ens har fått upp en endaste stjärna eller ljusstake. Någon julduk har hamnat på något enstaka bord men det beror mest på att mamma var här och stökade lite grann. Men för mig är de där grejerna ganska så oviktiga i år. Det lär bli jul ändå och vi har i alla fall köpt julklappar. Är jag konstig som känner så här... för jag vet att det är vissa i min närhet som inte riktigt förstår det hela. 
 • Jag läser igen. Okej nu ska man kanske inte ropa Hej i onödan men det kändes riktigt bra i går då jag kunde sätta mig ner i en timme och läsa medans lillflickan sov i vagnen. Dessutom har jag avslutat en ljudbok som jag försöker knåpa ihop en recension till. Så framsteg!
 • På tal om avslutad ljudbok - nu har jag ingen aning om vad jag ska lyssna på här näst. Tror jag vill ha någon deckare för det kräver inte så mycket av mig som lyssnare men jag vet ärligt talat inte riktigt. Tacksam för tips...
 • Jag skrev visst här ovan att jag inte hade någon julkänsla, men jag har i alla fall bestämt mig för att försöka skapa lite genom att ikväll titta på julfilmernas julfilm. Okej det finns två filmer som passar bra in i kategorin, den ena är Grinchen men den jag tänkte mig se är Ensam hemma. Den bara måste ses såhär dagarna innan jul. 
Ha nu en bra kväll så syns vi nästa vecka!

6 kommentarer:

 1. Jag har börjat lyssna igenom Elly Griffiths deckare om Ruth Galloway. Har du inte läst dem rekommenderar jag det! :) Och har du läst kanske en genomlyssning ger en annan upplevelse ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst några böcker av henne men vill komma vidare i serien så att lyssna på henne är absolut ett bra tips. Ska ta och kolla upp.

   Radera
 2. Jag känner inte heller så mycket julstämning i år men det beror på helt andra saker än för dig, tråkigare saker. Det kanske blir bättre närmare jul och det är ju fantastiskt vackert med snön som har kommit. (här i alla fall) Jag ska göra som du och titta på någon julig film så får vi se om det hjälper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tråkigt att höra. Här hemma är det ju enbart av positiva anledningar. Jag blir dock lite avundsjuk när jag hör om snö. Här är det snarare gegga även om det idag har varit några minus och ganska så skönt ute.

   Radera
 3. Inomhus med allt vårt julpynt känns det juligt, men jag vill ha snö också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snö hade definitivt inte skadat julkänslan.

   Radera