2017-05-31

Sedan du försvann av Morgan MatsonEmilys bästa och enda kompis Sloane har bara försvunnit, tillsammans med hela hennes familj. Hon svarar inte i telefon eller på sms. Det enda hon lämnar efter sig är en lista med uppdrag som Emily ska utföra. Det är inte helt lätta grejer heller, som kyss en främling eller sno något. Men i sin förtvivlan över att ha mist Sloane så bestämmer sig Emily att ta sig an listan, kanske kan den leda henne till var kompisen finns.

Bildresultat för sedan du försvann morgan matson

Jag har lite svårt att komma in i den här boken. Så pass svårt att det faktiskt har tagit enda sedan i september förra året att avsluta den. Men när jag väl kom in i den så tycker jag riktigt mycket om den. Jag älskar att se hur Emily växer som person längs vägen. Hur hon går från att vara en väldigt blyg person och som gör allt hennes kompis säger till henne och är nöjd med att bara få vara Sloanes kompis. Folk känner igen henne, men enbart för att hon hängt med Sloane. Men som sagt, hon växer. Tack vare listan lyckas hon skaffa sig nya kompisar, hon får uppleva massor av spännande saker och på det stora hela får hon en riktigt bra sommar.

Det är en väldigt lättsam och mysig läsning författaren tar oss med på. Jag läser vanligtvis inte mycket böcker i den här genren men jag kan förstå varför andra människor gör det och varför de kallar det mysig sommarläsning. För det är precis vad det är, det är som en skål glass en varm sommardag; lättsmält, förutsägbart och underhållande.

Sedan du försvann får 4/5 i betyg av mig.

Tack Modernista för recensionsexemplaret.

Boken finns att köpa hos Adlibris & Bokus & Cdon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar