2012-04-27

Deliver us from Evil

Shaws jobb är att leta upp de riktigt otäcka skurkarna runt om i världen för att de ska ställas inför rätta. Därför befinner han sig för tillfället i Provance för att sätta dit kanadensaren Even Waller, han som sysslar med att frakta småflickor och att sälja kärnvapen till terrorister.
Deliver Us from EvilReggies jobb är också att leta upp de riktigt otäcka skurkarna runt om i världen. Men hon ställer inte skurkarna inför rätta, men hon skipar rättvisa på sitt sätt. Reggie befinner sig i Provance för att sätta dit Feder Kutchin (reservation för stavning), han som var den riktiga slaktaren av Kiev, som mördade tusentals människor under KGB's ledning.
Vad Shaw och Reggie inte riktigt vet är att Waller och Kutchin är samma person och att de har givit sig på samma man. Samma ondsinta man.

Det här är bra. Jag brukar älska David Baldaccis böcker och Deliver us from Evil är inget undantag. Den är nervkittlande och otäck och jag har svårt att lägga ljudboken ifrån mig. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga, mer än läs den. Dessutom måste jag säga att titeln på boken är mitt i prick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar