2012-08-13

Tematrio - Titelefternamn

Denna veckan vill Lyran att vi berättar om en roman/novell/text med ett efternamn i titlen! Det visade sig inte vara jättelätt om man inte räknar in Harry Potter vilka jag har dubletter av nästan alla. Men 3 lyckades skrapa ihop.

1. Jag lyckades trolla in Janet Evanovich på den här punkten. Mellan nummer-böckerna (hoppas ni förstår vad jag menar) så har Evanovich skrivit korta noveller. Dessa heter alla något på Plum vilket är underbara Stephanies efternamn. Den bok jag har hemma är Plum Lovin' och den utspelar sig under alla hjärtansdag-helgen.

2. Affären Scarletti är en Robert Ludlum thriller. Jag har läst och har för mig att jag tyckte om den. Men tyvärr har jag inget minne av vad den handlade om. Något med 2:a världskriget har jag för mig.

3. Shakespears hemlighet av Jennifer Lee Carell köpte jag mest för att den var otroligt vacker samt att baksidan verkade lovande. Tyvärr föll den mig inte i smaken alls. Långsam, rip off på Da Vinci-koden och liknande böcker.

2 kommentarer:

  1. Shakespears hemlighet har även jag med i min trio. Den föll mig i smaken. Dina andra två verkar också intressanta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vill man läsa något roligt och lättläst kan jag definitivt rekomendera böckerna om Steghanie Plum. Både de lite längre och de kortare.

      Radera