2013-04-17

Minirecension: Doft av rosor

Doft av rosorDoft av rosor är andra delen om de fyra tjejerna som driver bröllopsagenturen i Nöd och Lust. Läs mer om boken här. Författare, romantikens mästare Nora Roberts. Det finns egentligen inte så mycket att säga om den här boken. Den är lite som alla andra böcker som författaren har fått ur sig (över 200) utan att varken vara bland de bättre eller de sämre böckerna. Bitvis är det rätt så sliskigt men samtidigt får jag den kärlekshistoria som jag väntar mig när jag köper boken. Det som däremot gör boken lite bättre är igenkänningsfaktorn där boken huvudrollsinnehavare blir kära i varandra efter många år av vänskap. Min sambo och jag var också vänner i många år innan vi blev ihop.
Jag kommer definitivt att läsa del tre och fyra i den här serien någon gång i framtiden när det känns rätt att plocka upp en ny Nora Robertsbok. För jag har sagt det förut och lär säga det igen. Ibland är det skönt att i förväg veta vad man får.

Som en parantes till Nora Roberts läste jag någon stans att hennes nästa serie/bok kommer handla om en bokaffär. Kan bli läsmåste på den så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar