2013-11-08

Tävling hos Fiktiviteter: Bästa ickebokliga fiktivitet i år

Fiktivnovember.JPGTänkte återigen att jag skulle passa på att svara på Fiktiviteters fredagsfråga i november, allt för att få chansen att vinna något spännande men givetvis också för att höstrusket och novemberhatet.

Fråga 2: Berätta om din bästa ickebokliga fiktivitet i år!

Väldigt svårt att svara på detta eftersom jag inte är med om så många fiktiviteter i övrigt. Tittar väldigt lite på tv och är aldrig på teater (tyvärr) om det inte är barnteater med jobbet. Men några få saker kommer jag på och det involverar serier. Bäst måste nog ändå vara när jag och sambon hittade serien Once upon a time. En serier som baseras på sagor och att leva lyckliga i alla sina dagar. Men vad händer efter sagoslutet. Jo i det här fallet är den elaka drottningen i Snövit som lyckas skicka Snövit och Prince Charming till vår värld och dessutom beröva dem alla deras minnen. Med på resan till vår värld är även alla andra välkända sagofigurer och vi få uppleva deras äventyr både i vår värld och i sagovärlden. I serien får vi träffa Benjamin syrsa, Rupelstiltzkin, Törnrosa och många många fler.

4 kommentarer:

 1. Det låter helt klart som en intressant serie, ska kolla upp den!

  SvaraRadera
 2. Den har jag funderat på att se, men det har inte blivit av än... Kul det där att just sagor verkar dyka upp lite här och var i serier och på film.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag med är väldigt roligt eftersom jag själv är ett riktigt sagofreek.

   Radera