2015-05-10

Några tankar en söndag


fairy in the library
  • Två böcker avslutade den här veckan, en riktig höjdare och en barnboksklassiker. Det är All the bright places och Mio, min Mio som jag menar. Sen var det kanske lite synd att den ena var ett bibliotekslån för annars hade det gått jämt ut med antalet böcker som har hittat hem till mig denna veckan. 
  • Helgen har varit en sådan där helg som varit både positiv och negativ. Vi har varit iväg och åkte Polenkryssning och det var toppen på alla sätt och vis. Samtidigt fick jag ett samtal om att min mamma hamnat på lasarettet. Men nu mår hon i alla fall bra. Slutligen har vi flyttat min gamla farmor till ett äldreboende. Hur som helst har allt detta sammanlagt gjort att jag absolut inte känner mig redo för en måndag i morgon. Helger ska vara till för att vila ut, inte bli tröttare.
  • Just nu längtar jag efter lästid....
  • Jag är i slutfasen av lyssnandet av Märkta för livet av Emelie Schepp och jag måste säga att jag tycker den är riktigt bra. Hoppas att jag hinner lyssna färdigt på den ikväll, annars får det bli i morgon.
  • I morgon ska jag springa i mitt första lopp. Smått nervös men samtidigt stolt över mig själv, för jag vet att jag kommer att klara av det.... Tyvärr blir det ingen ljudbok som sällskap i morgon, för jag har insett att det går lite fortare om jag springer till musik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar