2015-12-30

Tematrio: Inför kommande år...

Så då var det dags för några små nyårslöften. Eller egentligen inte utan bara tre böcker jag lovar att jag kommer läsa nästa år. För i veckans tematrio är det precis vad Lyran vill att vi ska göra:

Berätta om tre böcker du vill läsa nästa år eller om tre andra "löften" eller föresatser!

1. Askfödd av Sabaa Tahir är en fantasy som släpps av B Wahlström nu i början av året. Jag har redan fått ett recensionsexemplar av boken i e-format och jag ser väldig mycket fram emot att läsa den. Det kan till och med vara så att det blir en av årets absolut första böcker.

2. Dödens port av Rick Riordan. I en väldigt fart släpper Bonnier Carlsen Olympens hjältar-serien. Del fyra kommer nu i januari och den bara måste jag läsa. Som jag vill veta hur allt ska gå...

3. Magisterium: Kopparhandsken av Holly Black och Cassandra Clare är andra delen i Magisterium-serien och återigen är det Bonnier Carlsen som står för utgivningen. De ger helt klart ut en hel del spännande ungdomsserier som jag håller ögonen på. Denna ser jag också väldigt mycket fram emot att läsa.

6 kommentarer:

 1. Kopparhandsken vill jag också läsa. Första boken var jättebra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte också väldigt mycket om första boken så jag ser mycket fram emot att läsa denna.

   Radera
 2. Tre helt okända böcker för mig. Tack för tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då hoppas jag att det kanske är något som lockar. Personligen tycker ju jag att alla ska läsa Riordans böcker för de är så fantastiskt bra allihopa.

   Radera
 3. helt okänt för mig, en bra med tips!

  SvaraRadera