2015-12-27

Några tankar en söndag


wordpainting:
 • Så då var julen över för det här året och det känns alltid lite vemodigt, men ändå ganska skönt att försöka hitta lite normala rutiner igen. Jag har inte hunnit läsa massor men det gör inte så mycket för jag har hunnit umgås massor med min familj och det är ju det absolut viktigaste.
 • I morgon drar vi iväg till svärföräldrarna en liten runda. Det är alltid svårt att veta vad man ska ta med sig och framför allt vilka böcker som bör packas. Jag har faktiskt bara packat ner en enda. Plattan är i och för sig också nerpackad och den innehåller ett antal titlar för alla eventualiteter.
 • #läsitsnow har ju pågått nu i tre dagar. Två böcker har jag hunnit avsluta och jag betvivlar att jag hinner med ytterligare en. Men två böcker på tre dagar tycker jag ändå är ganska så bra.
 • Det börjar bli dags att utvärdera året nu. Jag inser att jag kommer inte hinna göra det nu under mellandagarna så det får hända i början av det nya året. Massor av böcker har jag i alla fall läst, det vet jag. Jag tror jag ligger någon stans uppåt 150 böcker och det är verkligen ett rekord för min del. Riktigt bra böcker har jag läst också.
 • Inte nog med att det ska utvärderas det måste ju också sättas nya mål inför nästa år. Jag har just nu inte en aning om vad jag ska sikta mot så ge mig gärna tips och förslag på vad för utmaningar som cirkulerar i bloggvärlden. Några utmaningar vill jag gärna hoppa på nämligen. Kanske en boktolva, eller en klassikerutmaning. Som sagt, väldigt öppen för förslag.
Ha nu en riktigt god fortsättning allihopa så syns vi nästa vecka...

4 kommentarer:

 1. Funderar på ett helt utmaningsfritt år. Det blir nog en utmaning för mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan också vara en utmaning. Men jag är ju makalös på att göra alla möjliga listor och utmaningar, men jag är värdelös på att hålla dem. Men någon gång måste bli första gången.

   Radera
 2. Utmaningsfritt 2016 blir det för min del och jag hoppas hinna med och läsa rec.ex lite närmare rec.datum istället. Lustläsning är det enda jag vill ägna mig åt just nu och då får utmaningar vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade utmaningsfritt för två år sedan tror jag att det var och min läsning såg ungefär lika dan ut. Det är alltid roligt att utmana sig själv lite tycker jag så därför ska jag försöka få till något.

   Radera