2017-09-09

Bokhylleporr

För väldigt, väldigt länge sedan så gjorde jag ett eller ett par inlägg om fina bokhyllor som jag har hittat på nätet och som jag gärna skulle vilja ha här hemma. Jag har fortsatt och spana sedan dess och här kommer några fler som jag har sparat på mitt Pinterest.

Turn a closet into a book nook! Man, if I had a closet to spare right now. ;)
Warning: You may have the sudden urge to declutter your attic and convert it into a book nook.
The most snug and cosy 'book nooks' to inspire the creation of your own retreat | Stylist Magazine
nook
closet book nook
Great reading spot with lots of books and comfy chairs.
For those writers who fidget a lot, this is a great idea to keep them still. I'm one of them:-). But on second thought, it does feel claustrophobic.  Aspiring Writer at Shakespeare & Co. I could create an office like this, right?
See this Instagram photo by @urbanjungleblog • 3,841 likes
Whats better than a crystal chandelier? This perfect little reading nook! aecrossing

Ska man nu vara helt realistisk, som jag aaaaabosuuut är så kan det vara så att jag i mitt hus inte riktigt har de rätta vinklarna och vråna för många av de här fantastiska idéerna. Inte heller har jag de gröna fingrar som behövs, eller plånboken för den delen. Men drömma får man.

12 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder som man blir glad av :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst blir man glad. Jag skulle vilja provsitta varenda läsplats och se vilken som är gjord för mig.

   Radera
 2. Vilken dröm att kunna ha någon av de bokhyllorna hemma! 😱😃

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen. Det är bara den rätta ytan, en fetare plånbok och en lite händigare person som saknas. Varken jag eller mannen är väl så där värst händiga när det kommer till sådant.

   Radera
 3. Drömbilder..! Så vill jag också ha det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det. Funderar allvarligt på om man kan bygga ett helt nytt hus och bygga det så det rymmer många bra vrår för läsning.

   Radera
 4. UNDERBART! Om man bara vore aaaaaningen händigare... Men inte dumt med idéer, vi har ju fortfarande många ytor kvar att renovera och kanske skulle man kunna göra något i stil med första bilden i trappen upp till vårt sovrum på vinden. Hm... tack för inspo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. VAd avundsjuk jag blir när du säger att du har ytor kvar. Jag sakar fullständigt ytor att vara kreativ runt. Det är helt enkelt fullt med grejer precis överallt. Måste nog flytta om jag ska få till någon av dessa härligheter.

   Radera
  2. Jag har tånkt till och hittat hela FYRA utrummen jag skulle kunna använda. Men tror nog att det bara är ett av dem som övriga familjen går med på. Resterande tre behövs som klädkamrare... hävdar iaf min käre make ;)

   Radera
  3. De är jobbigt när de där makarna ska använda sig av något som de tror kallas förnuftig röst. Varför ska man vara förnuftig. Böcker är helt klart viktigare.

   Radera