2013-01-23

Flera böcker till mig...igen

Jag skulle BARA lämna tillbaka fyra böcker på biblioteket. Jag skulle INTE komme hem med fyra nya. Så blev dock fallet och jag vill givetis läsa allihopa på en gång. Jag har också fått hem lite nya böcker i brevlådan och det var ju inte en lika stor överraskning eftersom jag beställt dem själv.


  • Juliet, Naked bara för att jag älskar Nick Hornby och helt lyckats missa den här boken. Måste också sägaatt jag gillar omslaget. Om ni tittar noga kan nu se att det är ett par hörlurar de använt för att göra ansikterna.
  • Matchad av Ally Condie eftersom jag sett så mycket om den på olika bloggar. Vet egentligen inte vad den handlar om men ska bli väldigt spännande att läsa.
  • Sveket och Utvald av P.C and Kirsten Cast är andra och tredje delen i A House of Night serien. Jag gillade ju första boken väldigt mycket och vill väldig gärna veta fortsättningen. Tyvärr fanns inte dessa på engelska på mitt bibilotek för tillfället men det lär gå precis lika bra med svenska.
  • Själlös och Chanslös har jag länge varit väldigt nyfiken på att läsa. Därför kontaktade jag Styxx för att se om jag kunde få som recensionssexemplar. Själlös var tyvärr slut hos förlaget så då passade jag på att beställa den för ett precentkort på CDON. Chanslös är däremot ett recex. Tack så väldigt mycket.
Så nu har jag absolut inte tid att blogga mera. Här ska det läsas. Tur jag har ett skönt flyt i läsningen just nu trots alla serieavsnitt som tydligen bara måste tittas på enligt sambon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar