2015-08-15

Hur det går att LANA

Nu är jag på plats framför datorn igen för första gången på vad som känns som flera dagar. Vi är som jag tidigare nämnt iväg på LAN och hittills har det varit datorn som gällt i ungefär 1 timme. Och då har vi varit iväg sedan igår kväll.
Istället för datorn igår fick nämligen att umgås styra. Vi satt i säkert fyra timmar och badade badtunna med tända ljus och underbart stjärnhimmel. Sämre kan man ju definitivt ha det.

Three Rivers Deep | elemental book series "A two-souled girl begins a journey of self-discovery..."  READ MORE @ http://threeriversdeep.wordpress.com/three-rivers-deep-book-one-overview/

Jag har lovat en hel del bloggande till helgen och jag hade ju definitivt en tanke om att jag skulle försöka skriva ikapp några recensioner. Men just nu tänker jag i alla fall titta på lite serier. Är nämligen ganska så trött i huvudet (och det kan man ju verkligen undra vad det beror på) så det får vänta. Jag orkar inte ens läsa!!!


6 kommentarer:

 1. Mysigt med badtunna! Det är nog rätt så vettigt att låta bli datorn ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det vettigt att låta bli datorn, men meningen med ett LAN är ju liksom att sitta vid datorn (och spela). Men ibland måste man göra det som är lite trevligare, nämligen att umgås med vänner.

   Radera
 2. Vad spelar du när du är iväg på LAN?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig blev det inget spel alls, jag nöjde mig med att titta på TV-serier. Följde mest med för makens skull och det trevliga sällskapet.

   Radera
 3. Jeg kjenner meg igjen, noen ganger frister det mer å titte på serier enn å lese. Det må være okei ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst måste det. Annars tar man ju död på intresset.

   Radera