2015-08-25

Just nu läser jag

If you do not open the book, NOTHING will grow!

Nu var det dags för ett sådan där inlägg igen då jag ska försöka stolpa upp för mig och alla andra vad jag håller på och läser för tillfället. Jag brukar ju göra det med lite jämna mellanrum, men nu var det verkligen ett tag sedan.

 • Först och främst läser jag Trummornas dån av Diana Gabaldon, eftersom jag känner att jag bara måste få göra. Egentligen borde jag läsa annat men jag vill inte.
 • Jag har också påbörjat och kommit en bit in i Lönnmördare av Jerker Hultén. Detta är andra delen i hans fantasyserie som heter Drakhjärta & Hamnskiftare. I går fick jag hem tredje delen i serien och känner därför att jag verkligen borde ta tag och läsa denna. Hittills tycker jag mycket om den.
 • Jag har också påbörjat, men inte kommit så långt i Hämnaren av Harlan Coben. Detta är ytterligare en bok om Myron Bolitar och jag brukar älska dessa böcker så den borde definitivt bli läst när tid finnes. När den gör det är dock ganska så oklart.
 • Var är Audrey av Sophie Kinsella påbörjade jag så smått i går kväll. Den ska jag vara med och skriva om i en bloggstafett i september så den måste läsas. Ser mycket fram emot att läsa och skriva om den.
 • Som godnattsaga för tillfället har jag Harry Potter and the Philosopher stone. Igen! För vilken gång i ordningen vet jag inte. Men som godnattsaga fungerar den utmärkt då jag ännu inte hunnit länge än ett kapitel in innan jag somnar. Nu beror det absolut inte på att den är dålig, men jag kan den ganska så bra utantill så jag somnar med gott samvete.
 • Jag har också påbörjat Flickan på tåget av Paula Hawkins som ljudbok. Nu har jag bara hunnit lyssna en liten, liten stund, men det kan säkert bli bra.
Som ni märker har jag en hel del att läsa nu framöver. Det är med glädje jag ser fram emot att fortsätta läsa i alla dessa böcker.

2 kommentarer:

 1. Oj, det är inte lite du har på gång samtidigt :) För mig blir det aldrig mer än högst tre påbörjade år gången, då oftast en vanlig fysisk roman, en e-bok och en novellsamling, biografi eller faktabok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag klarar av att ha hur många påbörjade som helst. Sen är jag inte speciellt aktiv i en del av dem.

   Radera