2015-08-22

Upp till ytan igen

Sakta men säkert tror jag mig nu börja ta mig upp över ytan. För under ungefär en veckas tid har jag nu bara andats Jamie och Claire i Outlander. Det började när jag i helgen började titta på tv-serien. 16 timmars serie avverkades på två dagar. Ni förstår själva att jag absolut inte hann med något annat de dagarna. Efter att serien var slut så var jag totalt fast i den värld Diana Gabaldon skapat så jag var tvungen att plocka upp tredje boken, Sjöfararna. Den har sedan dess varit mitt ständiga sällskap (ja, jag har faktiskt jobbat, ätit och tränat också), enda tills i morse då de nära 1100 sidorna tog slut. Så nu är det lite tomt i mitt liv. Tur i alla fall att det finns en fjärde del att hugga tag i. Och efter den så är förmodligen min läslust tillbaka helt på riktigt. För faktum är att innan jag påbörjade Sjöfararna så hade jag inte läst ett ord på flera dagar.
I och med att läslusten är tillbaka känns det faktiskt också som om blogglusten sakta vaknat till liv. Om inte annat så har jag definitivt två recensioner att skriva - förmodligen flera om jag räknar efter.

4 kommentarer:

 1. Jag började läsa första boken i serien, men det var nog fel tillfälle att läsa den för jag kunde inte koncentrera mig och lade ner läsandet efter mindre än 100 sidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första boken har jag läst två gånger och älskat lika många gånger. Jag tycker fantastiskt mycket om denna bok-serie, och tv-serien med för den delen.

   Radera
 2. Skönt att få tillbaka läslusten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteskönt. Och så fantastiskt skönt att fullständigt slukas av en värld och av karaktärer som man tycker så mycket om.

   Radera