2013-12-27

Årets bästa nya författare

Nu är det väl dags att börja sammanfatta läsåret så smått. Först ut får bli de bästa nya författarna under 2013. Listan är helt utan inbördes ordning.

Melina Marchetta - Har bara läst Jellicoe Road men vilken bok. Författaren är definitvit en jag kommer bära med mig och läsa fler böcker av.

Gail Carriger - Vilken författare. Böckerna i parasollprotektoratet är skrivna med precis rätt humor, de är karaktärer som man inte kan låta bli att älska och ett fantastiskt språk. Kommer definitivt att läsa mer av henne. Mina recensioner kan läsas här och här.

Vilhelm Moberg - Älskar, älskar, älskar. Mer måste inte sägar. Läs mer här.

George R.R Martin - Har bara läst första boken i serien än så länge för det tar sån tid att läsa. Men samtidigt är det så fantastiskt bra. Kanske ska överväga att läsa på svenska istället.

Har läst många flera bra nya författare detta året men det är dessa som utmärkt sig lite extra. Andra som kan nämnas är Josephine Angelini, Kerstin Gier, Jamie McGuire, Hillary Jordan och Lindsey Faye.

Very true. Some things flow better on ink. When my boys were born that's all I did. I wrote every experience and write about them now. ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar