2013-12-08

En smakebit på søndag: Drama


Nu var det ett tag sedan jag var med i en Smakebit en söndag som presenteras av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten. Men nu tyckte jag det var dags igen och boken som jag ska börja läsa idag är Drama av Sylvia Day. Boken beskrivs som en sensuell thriller och det tror jag kan passa mig utmärkt.
Smakbiten är från sida 7.

"Är ni orolig för att jag ska skända kvinnorna, Eldridge? Jag erkänner gärna att jag helst går till sängs med änkor. De är så mycket angenämare, och till tveklöst mindre besvär än oskulder och andra mäns fruar?"
Ett par skarpa, grå ögon tittade upp från pappershögarna som låt på det enorma mahognyskrivbordet. "Skända, Westfield?" Den mörka rösten lät väldigt irriterad. "Kan ni vara allvarlig för en gångs skull? Det här uppdraget är oerhört viktigt för mig."

22 kommentarer:

 1. Sensuell thriller tror jag att jag fick nog av på 80-talet :) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan liksom bli lite av varje. Men jag har gillat Sylvia Days övriga historiska romaner så jag tror nog det här passar mig just nu.

   Radera
 2. Tack för smakbiten! De här böckerna är utanför min bekvämlighetszon känns det som;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sylvia Days böcker är helt klart inte något för den blyga och pryda och passar inte alla. Jag däremot kan tycka det är avkopplande att läsa den här typen av böcker ibland. Jag tillhör dessutom skaran som älskade Fifty shades-böckerna.

   Radera
 3. Sensuell thriller høres spennende ut! Jeg har ikke lest noen av bøkene hennes enda, men jeg har store planer for 2014 ;) Tusen takk for smakebiten og boktips. Håper du får en fin adventssøndag :)

  SvaraRadera
 4. Tack för smakbiten. Hoppas du får en glad advent!

  SvaraRadera
 5. Har läst Synda men vet inte om detta är samma serie? Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Synda och Älska är fristående men jag har fattat det som att Drama är första boken i en serie. Är dock lite osäker.

   Radera
 6. Har lest Crossfire serien av samme forfatter, men ikke lest denne. Den høres spennende ut så kanskje jeg må prøve meg på denne også. Tusen takk for boktips og smakebit :-) ha en fin søndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Crossfire har jag bara läst först boken av men var väl inte jätteimponerad. Tycker bättre om hennes historiska böcker.

   Radera
 7. Jeg har lest Crossfire, men ikke denne boken. En sensuell thriller hørtes unektelig litt spennende ut :-) Ønsker deg en fin adventssøndag!

  SvaraRadera
 8. Drama tyckte jag var den svagaste av de tre historiska Sylvia Day-romanerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj då men jag hoppas ändå på trevlig läsning.

   Radera
 9. Sylvia Day har jag funderat på att läsa. Nu ska det bara bli av också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra. Men jag hade röstat för de historiska böckerna som jag tycker är bättre.

   Radera
 10. Hehe, ja det er kanskje løsningen for noen menn.. takk for smakebiten.:)

  SvaraRadera
 11. Har ikke lest noe av denne forfatteren ennå, men har planer å lese Crossfire serien:) Takk for smakebiten! Kos deg masse med boken! Kanskje jeg tar en nærmere titt på den etterhvert:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade rekommenderat denna boken före crossfire. Gillar den mycket mer.

   Radera