2014-11-17

En vanlig måndag

John KennIdag är det förmodligen gråare än gråast utomhus. Novemberregnet smattrar mot rutorna och jag vill inget annat än att krypa ner under en filt och stanna där resten av kvällen. Men tyvärr så fungerar ju livet inte riktigt så. Istället ska jag på med varma, sköna kläder och så ska jag stoppa ljudboken i öronen och ut och gå en runda. Det är väldigt tur att Kungarnas krig av George R.R Martin är ytterst intressant och lyssnansvärd.
Efter det så är väl klockan lagom mycket för matlagning och sen så ska jag i väg. Har jag tur hinner jag läsa några sidor ikväll ur Quintana of Charyn - för nu är den väldigt spännande och jag vill bara läsa, läsa och läsa.

“The Heart wants what it wants - or else it does not care”  ― Emily Dickinson  - Sandra BartochaSå kommer min måndag förmodligen att se ut. Det värsta är att jag hade kunnat hinna med så mycket mer, framför allt av läsningen. Hopplöst att sluta tidigt ibland. Det betyder nämligen att jag började tidigt och av någon anledning kräver då min kropp en liten tupplur när jag kommer hem. Värdelöst men skönt

Ha en trevlig måndagskväll alla


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar