2014-11-04

Mitt hemliga bokvänspaket

Idag blev jag väldigt lycklig när jag kom hem från jobbet. I brevlådan låg ett litet trevligt grönt paket från min alldeles egna hemliga bokvän. Jag kunde inte annat än att slita upp paketet för att undersöka dess innehåll.


Detta är det innehåll som en tänksam vän givit till mig. De två påsarna med nötter och bär är perfekta för mig som inte äter godis. Dessutom älskar jag den här typen av produkter. Mums.


Sen fick jag ett roligt litet spel som jag snarast måste lista ut vem jag ska spela med och två väldigt söta magnetiska bokmärken. Ett litet anteckningsblock och ett fint Katten Findus kort med några ledtrådar. Ledtrådarna jag fick var att personen i fråga jobbar på bibliotek, gillar ugglor, samlar på knappar och börjar på M.


Boken jag fick är Cinder av Marissa Meyer, en bok som jag väldigt länge varit sugen på att läsa men som aldrig har blivit av. Nu kommer det definitivt att bli av, kanske att jag till och med börjar på denna ikväll.


Och så till min gissning då. Jag gissar på Maria på I bokens värld och känner mig ganska säker på min gissning. Tack så väldigt mycket för ett väldig trevlig paket. Jag blev jätteglad för varenda föremål i den gröna påsen. Vill också tacka Nelly på Nellons bokblogg som drog igång det här med hemlig bokvän. Bra inititativ som jag tycker vi måste göra om någon gång snart.

2 kommentarer:

 1. Du hade rätt!
  Jättekul att du gillade innehållet! Det var riktigt roligt att klura och sätta ihop det.
  Enjoy! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var det roligt. Jag hade lätt kunnat göra detta snart igen.
   Tack än en gång...

   Radera