2015-06-07

Några tankar en söndag


http://sunnydaypublishing.com/
  • Jaha, då var denna veckan också till enda, men nästa vecka är i alla fall en vecka att se fram emot, med skolavslutning och förhoppningsvis vackert väder. Det är alltid något speciellt med skolavslutningstider och för första gången på hur många år som helst ska jag bevittna en skolavslutning själv. Dessutom på den skola där jag själv gick mina första skolår. Så kul!
  • Den vecka som gått har varit ganska så upp och ner. Spenderade måndagen och tisdagen hemma från jobbet på grund av sjukdom. Då fick jag i princip ingenting läst. Däremot har jag hittills den här helgen läst ut 3 böcker och med största sannolikhet avslutar jag även en fjärde ikväll. Så lässtatistiken denna vecka blir ju i alla fall ganska så hyfsad. 
  • Denna veckan har jag faktiskt också fått ganska så mycket bloggat, vilket känns skönt då det de senaste veckorna har varit så där med inspirationen. Men det stora på bloggen denna veckan har ju helt klart varit att passerat 100 000 strecket vad gäller besökare.
  • Snart har jag arbetat igenom mig alla mina recensionsexemplar. Det känns som en bedrift. Men jag har nog några till jag kan rota fram ur bokhyllorna.
  • Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska göra en beställning på bookdepository. Känns som om jag måste uppnå någon form av mål innan jag kan ge mig själv godkännande att beställa. Men vad det målet skulle vara har jag faktiskt ingen aning om. På det stora hela är det nog egentligen bra att jag inte har beställt något än. 
Tack och hej för den här veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar