2015-06-14

Några tankar en söndag


I finished my book and now I don't know what to do with myself. (Read another book, kitty!)
  • 3 böcker avklarade denna veckan, 3 recensioner lika så. Det måste ju betyda att jag i alla fall har någon form av balans. Sen kan ju tilläggas att jag har två recensioner till skrivna och bara två böcker som ligger bredvid datorn. Sen kan det ju vara så att jag har någon ljudbok också att recensera men det låtsas vi inte om. Det låter så jämnt och fint annars.
  • Äntligen är jag igång med Mina drömmars stad av Per Anders Fogelström. Jag tycker hittills om den men det går så fruktansvärt långsamt att läsa den. Kan i och för sig ha att göra med att jag inte har ro att sitta ner och läsa, utan far fram och tillbaka mellan lässtolen, datorn, sängen, gräsklipparen och massor av annat. 
  • Jag har också påbörjat en till bok som jag kan ha vid sängen. Det är Rasmus på luffen av Astrid Lindgren. Hittills har jag bara hunnit läsa ett kapitel, men jag var nöjd så långt. Annars är Rasmus på luffen en historia jag har väldigt dålig koll på. Jag har definitivt aldrig läst den tidigare, och jag är osäker på om jag har sett hela filmen i ett sträck. Delar här och där har jag sett, men väldigt osäker på om det är hela.
  • Båda de böcker jag läser är av klassisk karaktär, eller i alla fall skrivna om en svunnen tid. Jag tror faktiskt att jag saknar nutiden lite just nu. Det är inte ofta det händer, men lite dagens samhälle eller kanske lite fantasy, det hade jag nog behövt i mitt liv.
  • Nästa vecka utlovar jag något spännande på bloggen. Det var tanken att det skulle kommit denna veckan, men jag har helt enkelt inte hunnit med det. Men jag uppmanar er att hålla utkik nästa vecka.
  • Äntligen är sommaren här.....
Nu ska jag fortsätta läsa, och kanske försöka tvinga mig själv till att äta något. På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar