2015-06-21

Några tankar en söndag

The Studio 1913 - Harold Knight. #reading #books #readers
  • Så då var årets mysigaste helg snart förbi. Av en mängd olika anledningar älskar jag den här helgen hur mycket som helst, och även om det har varit ett alldeles utmärkt skitväder så går det faktiskt utmärkt att fira midsommar i gummistövlar och regnkappa över klänningen. Huvudsaken är i alla fall att få träffa alla.
  • Vi har dessutom haft gäster här hemma nu sen i onsdags. Det är hur trevligt som helst och trots att de har varit här har jag kunnat klämma in lite lästid. Att sitta i kökssoffan och läsa och dricka te medans alla sover i huset och regnet öser ner utanför fönstret är faktiskt ganska så mysigt. Men det ska bli skönt att få tillbaka sin läsfåtölj i morgon.
  • Jag måste erkänna att jag är imponerad av mig själv att jag har hunnit läsa ut tre böcker den här veckan, även om det inte har varit några megatjocka böcker utan snarare tvärt om.
  • Det är bara två veckor kvar tills semestern nu. Faktum är att det är nu det är dags att börja längta nu (för det har jag ju inte aaaalls gjort tidigare). Och sommarens läshög börjar så sakta ta form i mitt huvud.
  • Det är nästan så att jag skäms, men jag har ännu inte på allvar satt igång och plugga in årets bokmässakatalog. Jag skyller på att post-it lapparna gick åt till höstens utgivning. Det gick verkligen åt många lappar i den.
  • Varför, å varför har inte min cdon beställning kommit än. De var ju alltid supersnabba förr, men nu har det gått över en vecka. Nu undrar ni säkert vad det är jag beställt, men det lovar jag att visa upp i ett annat inlägg.
Over and out
//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar