2015-06-28

Några tankar en söndag

More great vintage reading art.
 • Äntligen - värme!!! Idag har jag kunnat sitta ute och läsa hela dagen. En stund har jag till och med kunnat sitta och steka i solen. Tyvärr fungerar det inte för mig att göra det för länge. Jag tycker att det är jätteskönt, men jag blir tokrastlös av att bara ligga stilla. Ljubok och bok funkar sådär. Hjärnan blir liksom lite överhettad och orkar inte riktigt läsa/lyssna.
 • Helt otippat plockade jag upp Projekt Rosie på bokmässan. Helt otippat fick jag för mig att läsa den i fredags. Kanske egentligen inte helt otippat älskade jag den. Jag borde lära mig att läsa fler böcker av det här slaget för uppenbarligen gillar jag dem.
 • Denna veckan har det verkligen varit full aktivitet på bloggen känner jag. Det är riktigt roligt att blogga nu. Dessutom har jag faktiskt skrivit några recensioner som väntar på att publiceras. Nu är det bara tre kvar att skriva.
 • #sommarlovmedkulturkollo drog igång denna vecka och som ni förmodligen har märkt har jag tänkt delta. Ett riktigt roligt initiativ att tjejerna på Kulturkollo och jag ska verkligen försöka vara med varje dag. Det är ju lite inspiration till bloggandet om inte annat.
 • En vecka kvar att jobba!!! Det kräver faktiskt riktigt många utropstecken. Den betyder att jag nu har gjort ett halvår på mitt nya jobb. Det är inte klokt vad tiden går fort.
Nöjer mig där. Nu ska jag sätta mig och läsa Fangirl tror jag. På återseende nästa vecka.

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när det äntligen blir sol och värme ute!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, väldigt efterlängtat! Jag har verkligen njutit av min söndag!

   Radera