2015-06-23

#omläsning

Då kör vi nästa inlägg i #sommarlovmedkulturkollo. Turen har kommit till omläsningar. Det kan kanske sägas mycket om det men jag tänkte istället bjuda på en bild på den bok som jag förmodligen har läst/lyssnat på flest gånger.


Jag kan den förmodligen utantill vid det här laget, men det lär inte stoppa mig från att lyssna på den igen. Vad som är så bra med den vet jag faktiskt inte riktigt, men det måste vara blandningen av historia, religion, mystik och himla mycket action. Även Da Vinci-koden är omläst många gånger men inte Dan Browns andra böcker.


8 kommentarer:

 1. Jag har också lyssnat på den löjligt många gånger, och kommer säkert göra det ännu fler!

  SvaraRadera
 2. Jag har bara läst Änglar och demoner en gång, men vad jag gillade i den var diskussionen om religion kontra vetenskap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den diskussionen gillar jag också den och den känns i högsta grad aktuell. Alltid intressant med sådana diskussioner.

   Radera
 3. Jag läste Da Vinci-koden en gång i världen och började sedan påå Änglar och demoner men märkte att Dan Brown inte var nånting för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det vara. Jag älskar ju som sagt dessa båda böcker, men sen tycker jag att de senare har tappat något.

   Radera
 4. Något jag irriterade mig på är ju att alla hans böcker har samma slutscen. På kullen, i månskenet, en kyss. Ungefär så...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det stämmer även om jag inte reflekterat direkt över det.

   Radera