2017-11-14

Läser just nu

Jag känner att för tillfället håller jag på med så otroligt många böcker så jag skulle verkligen behöva strukturera upp läsandet lite för mig själv. Så här kommer det en liten lista...
Love my iPhone--I'm averaging a book every two days while Evelyn naps.


Just nu läser jag:

 • Sektens barn av Mariette Lindstein. Tredje delen i Viaterra-serien. Har gillat de två första böckerna väldigt mycket men här tar det emot lite. Inte för att det är dåligt, utan för att jag egentligen kände mig ganska så färdig med serien.
 • Norra Latin av Sara Bergmark Elfgren. Har egentligen bara precis hunnit börja, men jag är sjukt taggad på den här boken, främst för att jag följer författaren på Instagram och sen för att den utspelar sig i en skolmiljö.
 • Jag kommer hem till jul av Joanna Bolouri. En julbok som jag har höga förväntningar på. Bara börjat denna också men av det lilla jag läst så verkar det finnas potential.
 • Ett litet liv av Hanya Yanagihara. Påbörjade denna i somras men kände ganska så omgående att den här boken behöver lite lugn och ro och framför allt tid. Dessa kategorier har inte riktigt uppnåtts här hemma under hösten men snart hoppas jag att dottern lär sig att det är skönt att sova på kvällarna så jag kan ge mig an den. Längtar.
 • Begynnelse av Dan Brown. Hypen på denna är stor och jag hoppas så mycket att jag ska tycka om den. Den kan omöjligt vara så bra som Änglar och Demoner och DaVinci koden, men jag hoppas att det i alla fall ska komma i närheten. Hoppas kunna återkomma med besked snart då det är den bok jag läser mest i förhoppningsvis.
 • Min mammas hemliget av Nicola Scott. Denna är också bara påbörjad (en trend måhända) men jag tror att den kan bli bra när jag väl tar mig tid att sätta mig ner och läsa den.
 • From Notting Hill to New York.... Actually av Ali McNamara. Påbörjades i somras, men jag hoppas hinna läsa klart den innan året är slut åtminstone. Den borde passa utmärkt att läsa i vintermörkret, kring jul.
 • The Mad Ship av Robin Hobb. Har varit med på den här listan i ungefär ett år. Snart ska jag se till att läsa klart den. Jag vet ju att jag kommer att älska.
 • Sanningen om Alice av Kathrine Webb. Boken som har varit med på listan allra längst och som jag måste se till att läsa snart. Om inte i år så åker den upp på nyårslöftena för 2018. Jag kommer ju att gilla. 
Som ni förstår... här har jag lite att läsa i kapp. Det är bara att sätta igång.

4 kommentarer:

 1. Begynnelsen planerar jag att läsa i december :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter bra tycker jag. Ska hålla koll och se vad du tycker.

   Radera
 2. Samma problem här har en hel del böcker igång men får inte utläst dem, men många vill jag läsa och gillar det jag har läst, så det är bara att ta sig i kragen. Men det är det som är svårt ibland... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är hopplöst när man påbörjar bok på bok. Som du skriver så är det egentligen böcker jag gillar jag läser. Två eller tre böcker igång samtidigt är okej för min del men nu var det helt enkelt lite väl mycket. Jag blir så kluven i min läsning.

   Radera