2015-09-22

Massa babblande och Tisdagsutmaningen

bokmassan2

Nu är väskan packad (nåja, nästan), jag har försökt sluta stressa för jag inser att jag kommer inte hinna allt jag skulle behöva i alla fall och har nu kokat mig en kopp te och satt mig framför datorn. Egentligen hade jag tänkt bjuda på ett Nytt i bokhyllan-inlägg för det har faktiskt dykt upp en hel del böcker under september och det är ju synd att blanda ihop dem med bokmässe-böckerna som kommer att behöva ett eget inlägg (eller två). Men jag inser att jag absolut inte orkar för när man står och gråter i tacofärsen när man kommer hem så får det nog vara färdigstressat för idag liksom.
Men ändå känner jag att ett sista inlägg och förberedelse vill jag hinna med innan jag stänger datorn (som inte får följa med - halleluja för plattan). Så därför gör jag det lätt för mig och tänker ge mig in på att besvara tisdagsfrågan hos Kulturkollo.

Så efter världens längsta intro (heter det så i text) så kommer frågan: Vilka är mina mässmåsten?

Nummer ett där jag liksom slår tre flugor i en smäll är Kulturkollos fantasymingel. Laini Taylor, Sally Green och Siri Petersen. Som jag har älskat deras böcker och så mycket jag ser fram emot detta mingel går nog knappt att beskriva. Hade jag bara fått gå på detta så hade jag varit nöjd ändå. Men jag ska givetvis hinna med att gå på de seminarier och monterprogram då dessa fantasyförfattare medverkar.

Ett annat måste är Conn Iggulden. Jag var så besviken när han ställde in förra året så när jag nu får chansen i år istället så är lyckan stor.

Efter det finns det inte så där väldans många måsten. Jag har helt enkelt inte hunnit förbereda mig massor i år, även om min mässplanerare råkade bli 17 sidor när jag skrev ut den. Så programpunkter finns det gott om. Jag ska bland annat försöka hinna med något seminarie som rör mitt yrke och något som kanske handlar om Astrid Lindgren eller Katarina Taikon. Sen ska jag bara gå på golvet och njuta massor....

2 kommentarer:

  1. Åh jag kommer också vara på kulturkollos fantasymingel, finns nog inget som gör mig så taggad som att tänka på det ! :)

    SvaraRadera