2015-09-26

Mässan dag 3

Sak ett att påverka är att jag inte alls har tid att sitta här och skriva egentligen för jag är mitt uppe i slutfajten i Dead to the world av Charlie Harris och då fattar ni kanske själva att tiden är knapp. Men jag kan ju inte låta bli TT skriva lite här ändå. (Vad gör man inte för fansen liksom; ))

Men skämt å sidor, jag har haft en riktigt skön dag på mässan. Anledningen skulle man nog kunna säga var enbart 1 timme nere på mässgolvet. Har helt enkelt bara sprungit från seminarie till seminarieprogrammet och förhoppningsvis lärt mig lite grann. Jag har i alla fall fått massor av inspiration till den där lilla drömmen om att kanske en dag lyckas skriva lite själv.  Har kanske inte några stora förhoppningar om att det kommer bli så men viljan finns där i alla fall och inledande idéer finns det också gott om. Problemet är att få ihop en bok som är längre än några sidor.

Jag har också bevisat Kulturkollos efterlängtade fantasymingel också. Mycket trevligt annordnar tycker jag även om jag inte var kvar så länge och minglade efter själva samtalet. För då bar det nämligen snabbt iväg för att spana in förra årets största besvikelse, nämligen Conny Iggulden. Besvikelsen bestod i att han tyvärr var tvungen att ställa in, men inte i år. Jag älskar hans böcker och ha var också en väldigt duktig berättare, väldigt intressant att lyssna till  så är du det minsta historieintresserad tycker jag absolut att du ska spana in honom i morgon. Det ska i alla fall jag göra igen. Dessutom har jag tänkt se till att få någon bok signerad av honom. 13.30 står han i The English Bookshop och signerar.

Nu är det bara en dag kvar av årets mässa och jag måste säga att jag är väldigt nöjd så här långt. Sen att jag är vansinnig dålig på det där med mingel får jag kanske försöka öva upp till nästa år. För jag hoppas verkligen att det blir ett nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar