2015-09-25

Mässan dag 2

Jag hade tänkt göra det enkelt för mig idag då jag minst sagt är väldigt trött. Det jag tänkte var att sammanfatta dagen lite i bilder och därför inte behöva skriva så mycket text. Men givetvis får jag inte bildöverföringen från telefonen till plattan att fungera som jag vill och därför blir det helt enkelt inga bilder. Tji fick ni och tji fick jag som får skriva istället.

Jag har hur som helst haft en toppen bra dag. Orken har varit bättre idag än igår, även så förkylningen. Därför har jag sett och hört massor och njutit i sådär en tio timmar. Tyvärr orkade jag dock inte stanna kvar ända in i det sista som jag hade tänkt mig. Ryggen sa helt enkelt stopp. Konstigt nog är det nog nästan fötterna jag har minst ont i. 

Bäst under dagen har förmodligen varit seminariet Det muntliga berättandets kraft. Berättande är något jag brinner för och tycker är skitsnygg roligt på ren svenska. Därför passade det seminariet mig som handen i handsken. Sen gillade jag också seminariet om Familjen Bernadotte som jag var på. Mycket intressant person att lyssna till Arne Nordin.  Sen har jag ju dessutom fått se och träffa Laini Taylor, Siri Pettersen och Sally Green. YEAH!!!! 

Så jag är nöjd och glad och trött. Nu ska jag planera morgondagen och sen ska jag läsa.  See you all tomorrow.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar