2015-09-29

Nytt i hyllan: september del 1

Okej! Antalet nya böcker hemma hos mig denna månaden är helt sanslöst. De är så många så att jag inte riktigt vet när, var och hur jag ska hinna läsa dem alla. Men det kommer att gå. Jag måste bara lägga upp en plan för det hela.
Men för att få lite ordning på torpet som det så vackert heter så tänker jag dela upp detta Nytt i hyllan inlägg i två delar. Före bokmässan och bokmässan helt enkelt. Tänkte börja i rätt ordning, med dem jag fick innan och sen kommer de jag införskaffade på mässan.

Nu kör vi:

MonstrumologenRöd drottningDimensioner : första boken i Nova-trilogin

Dessa tre är recensionsexemplar från Modernista. Jag tackar så mycket för dem. Dessutom är de vansinnigt snygga att titta på.

Par i brottFem små grisar

Bookmark var så snälla och skickade dessa båda till mig. Egentligen var tanken att jag skulle få 4.50 från Paddington också men det blev något fel och istället fick jag en bok om Red Bull. Kanske inte riktigt lika spännande men så kan det bli ibland. Tack i alla fall till Bookmark.


Fortsätter på Christie-tema. Dessa fyra noveller hittade också hem till mig och jag kan meddela att de redan är lästa. Från Novellix.

Vikingablot

Forum har också varit snälla. Denna ser jag mycket fram emot att läsa.

Stenhuggarens dotter

Helt otippat låg denna boken i lådan en dag, men jag blev väldigt glad för den. Jag har läst någon bok tidigare i denna serien så det ska bli spännande att se hur Ewa Klingberg förvaltar staffetpinnen. Tack till Historiska media.

Bronsdolken. Gravens fånge

Del fyra i Bronsdolken måste ju givetvis läsas. Jag har påbörjat Gravens fånge och hoppas hinna läsa lite till i den i kväll. Tack till Semic.

Athenas tecken

Sist och definitivt störst blev Athenas tecken som jag fick av Bonnier Carlsen. Jag älskar den här boken och den här serien.

Så det var del 1 av septembers nyförvärv. Massor av trevliga rec ex. Vissa är lästa, andra inte men jag ser massor fram emot att läsa dem allihopa. Bokmässans böcker hoppas jag hinna skriva om i morgon.

2 kommentarer:

  1. Man blir både stressad och glad när böckerna väller in. Arbetar också med en plan för hur oktober ska kunna minska dessa gigantiska bokhögar. Blev tvungen att skaffa en bokhylla till också... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ny bokhylla hade jag nog också behövt. Böckerna liksom läggs på högar. Men det är ett angenämt problem.

      Radera