2015-09-08

Mitt bloggande, igen!

And the words came spilling out… book magic
Som ni kanske märkt är jag otroligt oregelbunden med bloggandet just nu. Ibland kommer det inte ett inlägg på flera dagar för att sedan dyka upp 2-3 stycken på samma dag. Men vet ni vad? Det kommer att få fortsätta att vara så. Det är nämligen så att jag försöker forcera mig själv till att blogga vissa dagar och det blir helt enkelt inte så bra då. Så istället tänker jag blogga när andan faller på och förhoppningsvis kommer allt att lossna då. Det är egentligen lite samma sak med recensionsskrivandet. Jag har massor av recensioner som ligger och väntar på att skrivas, men jag kommer faktiskt inte att skriva dem. Det känns bättre att få börja från noll liksom. Inte ha en hög som ligger och skriker på en. Detta gäller givetvis inte de recex jag har att skriva om men för tillfället är det ingen vad jag vet.

Hoppas nu att ni har överseende med mig och att ni fortsätter titta in på de inlägg som faktiskt dyker upp lite då och då. För det är så roligt att just DU kollar in hos mig.

9 kommentarer:

 1. Tvingar man sig till något som man för tillfället tycker känns jobbigt så är risken att man tröttnar helt. Så du gör rätt i att göra på detta viset. Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma. Jag kommer ju inte släppa bloggandet helt, men det får bli lite pö om pö...

   Radera
 2. Tycker att du gör rätt :) Hoppas att det "lossnar" så småningom. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör det säkert. Snart har jag dessutom massor av spännande recensioner att skriva så då kommer det i alla fall lite inlägg.

   Radera
 3. Har också haft lite svårt att fokusera på bloggen på sista tiden. Tycker du gör helt rätt, det ska ju vara roligt och inget tvång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst ska det vara roligt. Men jag antar att när bokmässan väl är här så kommer det bli massor av bloggande igen.

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Framförallt ska det ju vara roligt att blogga, inte ett tvång eller krav. Så blogg när du känner dig inpspirerad, inte annars!

  SvaraRadera